Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AK Parti milletvekili adayları ?Haydi Bismillah? dedi

AK Parti milletvekili adayları ?Haydi Bismillah? dedi

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları, 1 Kasım´da yapılacak olan seçim çalışmalarına Güney Marmara Bölgesinden stard verdiler.

/resimler/2015-10/7/1450532334354.jpg

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları Erdek´e gelmeden önce aynı gün içersinde Manyas, Bandırma ve Gönen ilçelerini ziyaret ettikten sonra ilçemize gelerek, Cumhuriyet Alanında halkı ile buluştu.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül ve il teşkilatının da hazır bulunduğu açık hava toplantısında, milletvekili adayları hem kendilerini tanıttılar hem de partilerinin hafta sonunda açıklanan seçim beyannamelerini anlatma fırsatı buldular.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in açılış konuşmasını yaptığı Halk Meclisinde, milletvekili adayları ile AK Parti Balıkesir İl Teşkilatından gelen tüm konuklarına teşekkür etti.
Sever´in ardından söz alan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, kurulamayan hükümet yüzünden bugün ülkede hiç bir işin yapılamadığını, birçok projenin yarım kaldığını ve yarım kalan işlerin tamamlanabilmesi için AK Parti´nin yeniden tek başına iktidar olması gerektiğini söyledi.
AK Parti´nin 8 Milletvekili adayını aynı gün Erdek´e getirdiklerini belirten Orkan, Erdek´li seçmelerden partilerine destek vermelerini istedi. 8S. 5´de

AK Parti Milletvekili ve adayı Poyrazlı: ?CHP anlayışının Erdek´i bile yönetemediğine bizzat tanık oldunuz?
AK Parti Balıkesir Milletvekili ve adayı Mahmut Poyrazlı´da Halk Meclisinde yaptığı konuşmasında, ?Allah ülkemizi şu Erdek´i bile yönetmeyi beceremeyen CHP´li yöneticilerin ellerine düşürmesin? diye konuştu.
Vekil adaylarının sırasıyla tek tek kendini tanıtmasıyla devam eden Halk Meclisi toplantısına, AK Parti Balıkesir 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Mahmut Poyraz´lının konuşması damga vurdu.
Poyrazlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Ben aylar öncede Erdek´e geldiğimde şu an yaptığım konuşmaya benzer bir konuşma yapmıştım. O gün söylediğim gibi birileri bu ülkede ve bu ilçede bıdı bıdı konuşur. Onu yapacağız bunu yapacağız derler. Ancak arkamızda duran çay bahçelerinden de anlayabileceğiniz üzere her şeyi yerle bir eder yıkıp bırakırlar. Biz daha önce onlar konuşur AK Parti yapar sloganını boşuna söylemedik. İşte bu yüzden. Allah ülkemizi şu Erdek´i bile yönetmeyi beceremeyen CHP´li yöneticilerin ellerine düşürmesin. İşte bu yüzden sizlerden destek istiyoruz ve tek başına iktidarımızla yepyeni bir Balıkesir, yepyeni bir Erdek ve yepyeni bir Türkiye göreceğinizi söylüyorum. Bizler, AK Parti teşkilatı olarak 13 yıldır iftiracı, kumpasçı ve karalamacı çetelerle mücadele ettik. Şimdi de siz Erdeklilere tutturmuşlar bir türkü, büyükşehir bizi engelliyor diyorlar. Bizlere iftira atıyorlar. Ancak nasıl ki bu karalamalarla 13 yıldır mücadele ederek bunları alt etmesini bildiysek, Sarı´nın da hakkından gelmesini biliriz evvel Allah. Kimsenin şüphesi olmasın.? dedi.
AK Parti Balıkesir 3. Sıra Milletvekili Adayı Ali Aydınlıoğlu ise yaptığı konuşmada Erdek´te gördüğü coşkudan 1 Kasım´da ki seçimlerde gümbür gümbür iktidara yürüdüklerini anladığını söylerken, ?Şu meydanda ki kalabalığın coşkusundan anladım ki biz bu kutlu yolda 1 Kasım´da tek başımıza iktidara emin adımlarla yürüyoruz. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim. Ey benim güzel Erdek´im ne olmuş sana böyle? Hiç sana bu hal yakışmış mı? Savaştan mı çıktı kardeşim burası? Ama halka yalan söyleyerek Erdek´in bu hale gelmesinde bizim suçumuz olduğu iftirasını bizlere atan şahıslar bizden korkan şahıslar, bizden korkmaya devam etsin. Sizlerinde destekleriyle tek başımıza iktidara geliyoruz Allah´ın izniyle? diye konuştu.
AK Parti Balıkesir Milletvekili 8 adayının konuşmalarının ardından vatandaşlara mikrofon uzatılarak, vatandaşlardan gelen sorular yanıtlandı.
Milletvekili adayları halktan gelen sorunları tek tek not aldıktan sonra, gerekli çalışmaların kısa zamanda başlatılacağını bildirdi.
Halk Meclisi Toplantısı sona erdikten sonra Milletvekili adayları ilçeden ayrıldı.
Haber : Mehmet Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli