Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Marmara İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Marmara İlçe Kongresi yapıldı

Tek listeyle seçime gidilen kongrede, Gül Ağaoğlu yeni ilçe başkanı seçildi.

Tek listeyle seçime gidilen kongrede, Gül Ağaoğlu yeni ilçe başkanı seçildi.
AK Parti Balıkesir İl Teşkilat Başkanı Yusuf Ziya Kısa´nın divan başkanlığında gerçekleşen kongreye tek liste ile gidildi. 

AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı görevini yürüten Sedat Uz´un yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev alan Gül Ağaoğlu, kongrede tek listeyle seçime girdi.
Kongreden yeni başkan olarak çıkan Ağaoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında, AK parti için bugüne kadar emek ve hizmet vermiş tüm partililerine teşekkür etti.
Kongrenin sonunda, AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı görevini 6 yıl süreyle yapan Sedat Uz´a, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan tarafından teşekkür plaketi verildi.
Sedat Uz´a bugüne kadar verdiği hizmetlere teşekkür eden Demiraslan, yeni süreçte de kendisinin engin birikiminden istifa etmek istediklerini ifade etti.
Uz´da, bugünden itibaren geçmişte olduğu gibi yine tüm gücüyle partisi için çalışmaya devam edeceğini açıkladı.
Kongreye; AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı katıldı. Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı