Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz pişti oldu

AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz pişti oldu

AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, Erdek´te kıyıya yanaşan kendisine ait Serdar 5 isimli Ro-Ro gemisinin halatının gemi personeli tarafından limana bağlanmasına tepki göstererek Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait limanda çalışan palamar görevlisi

AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, Erdek´te kıyıya yanaşan kendisine ait Serdar 5 isimli Ro-Ro gemisinin halatının gemi personeli tarafından limana bağlanmasına tepki göstererek Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait limanda çalışan palamar görevlisi Kerim Ç. ile tartıştı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma güvenlik görevlisi Niyazi A. tarafından daha fazla büyümeden önlendi. Palamar görevlisi kendisine ağır hakaretlerde bulunan AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz hakkında şikâyetçi oldu. Uz´un Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde yapılan kontrollerinde 113 promil alkol tespit edildi.                    

İddiaya göre AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, kendisine ait Serdar 5 isimli Ro-Ro gemisinin Erdek Limanına yanaştıktan sonra gemide çalışan 2 personel geminin halatlarını taktı. Limanda çalışan palamar görevlisi Kerim Ç´ de geminin korkuluklarını aldı. Bu sırada geminin sahibi olan AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz Kerim Ç´yi yanına çağırarak ?Halatı sen neden takmıyorsun diyerek, hakaret ederek, Sen alkollüsün polis çağırıp sana alkol muayenesi yaptıracağım. Seni kovduracağım, senin ağalarını da ben aldırdım? dedi.
Bunun üzerine Sedat Uz ile palamar görevlisi arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma Erdek Limanında güvenlik görevlisi olarak çalışan Niyazi A´nın araya girmesi üzerine sonlandırıldı. Bu gelişmelerden sonra AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz polisi arayarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait Erdek Limanında çalışan Kerim Ç´nin alkollü olduğunu öne sürerek kendisinden şikâyetçi oldu. Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde yapılan alkol kontrolünde AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz´da 113 promil alkole rastlanırken alkollü olarak görev yaptığı iddia edilen Kerim Ç´de ise alkole rastlanılmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
B. İLK HABER



Erdekli
26.04.2016 19:07:25
"Kör yer içer kendinden pay biçer" derler. Kendisi alkollü olan zengin AKP ilçe başkanı gariban çalışana çatıyor. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Siyasetçi ve de zengin olunca insanların ekmekleriyle oynamaya başlıyorlar. Ne güzel memleket yaaa...

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli