Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Sındırgı´da

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Sındırgı´da

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, Sındırgı ilçesine sürpriz bir ziyarette bulundu.

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, Sındırgı ilçesine sürpriz bir ziyarette bulundu. İlk olarak Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ı makamında ziyaret eden Şeker belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Sındırgı Belediyesi´nin çalışmalarını yerinde inceleyen Şeker, çalışmalardan dolayı Sındırgı Belediyesine tam not verdi. Şeker´in, başkan Yavaş´a söylediği ?İlçeyi şantiye alanına çevirmişsin? sözleri ise heyeti güldürdü.
Heyet çalışmaları yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. Kısa bir esnaf ziyareti sonrasında AK Parti Sındırgı İlçe Teşkilatı ziyareti gerçekleştirildi.
Burada partililere seslenen Milletvekili Şeker, konuşmasında Sındırgı Belediyesi hizmetlerinden memnun kaldığını belirterek ?Çok güzel bir meydan projesi yapılıyor. Altında otoparkı var, yanı başında belediye binası yapılıyor, bir taraftan büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon idaresinin çalışmaları var. Termal Turizm ile ilgili mükemmel çalışmalar var. Ben inanıyorum ki Sındırgı herhalde beş yıl sonra uçacak konuma gelir diye düşünüyorum.? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli