Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Karesi Teşkilatından Dayanışma Meclisi

AK Parti Karesi Teşkilatından Dayanışma Meclisi

Balıkesir Balkonuk Center´da büyük coşku ve katılım ile gerçekleşen AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı Dayanışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

Balıkesir Balkonuk Center´da büyük coşku ve katılım ile gerçekleşen AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı Dayanışma Meclisi toplantısı düzenlendi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in de yer aldığı toplantının önemli konukları vardı.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir İl Koordinatörü ve önceki dönem Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Kasım Bostan, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, önceki dönem AK Parti Milletvekilleri Cemal Öztaylan, Ali Osman Sali ve Tülay Babuşcu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı, AK Partinin önceki seçimlerinde milletvekili adayları olan Hilal Demirözer, Mehmet Bayyigit, Hasan Şafak, Hasan Demiraslan, Mustafa Canbey, önceki dönem il ve ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri AK Partinin halen görevde bulunan İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve başkan yardımcıları ile Belediye Meclis Üyeleri toplantıda hazır bulundu.
Toplantının açılışı yapan AK Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, katılımlarından dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür edip, AK Partinin başarısının en büyük sebebinin birlik ve beraberlik olgusundan kaynaklandığını işaret etti.
Danışma Meclisi toplantısı İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve İl Koordinatörü Ahmet Gökhan Sarıçam´ın konuşmaları ile devam ederken, son sözü AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karaca aldı.
Samimi, sıcak ve anılarla dolu konuşmada bir nevi AK Parti´nin ve Recep Tayyip Erdoğan´ın yol hikayesini anlatan Karaca´yı teşkilat mensupları dikkatle dinledi.
Toplantı faaliyet raporu sunumu ve yemek ikramı ile son buldu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false