Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti il yeni yönetiminden Başkan Uğur´a ziyaret

AK Parti il yeni yönetiminden Başkan Uğur´a ziyaret

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Karesi Toplantı Salonu´ndaki ziyarette yönetim kurulu üyeleri ile tanışan Başkan Uğur, ziyaretçilerine Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını anlattı.
AK Parti İl Başkanının istifası üzerine AK Parti Genel Merkezi tarafından kendisine verilen görev ile yeni bir yönetim kurulu oluşturduklarını söyleyen Hasan Demiraslan, ?Bu yönetim kurulu ile ilk ziyareti size gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızın hepsinin şevk ile gözleri parlıyor. İnşallah şehrimize ve partimize faydalı hizmetler yapmak nasip olur. Geniş katılımlı bir yönetim oluşturduk. Yönetimimizde ilk defa siyasete katılan arkadaşlarımız oldu. Diğer siyasi partilerden katılım sağlayan arkadaşlarımız oldu. Bayan ağırlıklı bir yönetimimiz oldu. 13 tane bayan arkadaşımız yönetim kurulumuzda görev aldı. Aynı zamanda 7 kişilik yedek listemizde asil arkadaşlar kadar güçlü isimlerden oluşan bir liste. Onlarla da bir araya geliyoruz. Onlarla da ilk toplantımızı yaptık ve zaman zaman bir araya geleceğiz. İnşallah teşkilatımıza, kentimize güçlü bir şekilde faydalı bir yönetim olur? diye konuştu.
Yeni il başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Başkan Uğur, ?Allah yeni yönetim kurulu üyelerini mahcup eylemesin. AK Parti´nin ilk kurucu il başkanı benim. 2001 yılı Ekim sonunda görev almıştım. 1 Aralık tarihinde de il binamızın açılışını yaptık. 1 Aralık 2001´de o zaman Genel Başkanımız olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı Bandırma´da karşıladık. Bandırma, Aksakal, Susurluk, Balıkesir. İftar ettik. Balıkesir´den Manyas, Manyas´tan Gönen. Ve Gönen´den Çanakkale´ye doğru saat 24´te uğurlamıştık? açıklamasında bulundu.
Konuşmasının sonunda yeni yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanışan Başkan Uğur´a İl Başkanı Hasan Demiraslan tarafından çini hediye edildi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı