Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

AK Parti İl Kongresi 10 Şubat´ta yapılacak

AK Parti İl Kongresi 10 Şubat´ta yapılacak

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı kongresi için tarih netleşti.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı kongresi için tarih netleşti.
Buna göre kongrenin 10 Şubat 2021 Çarşamba günü yapılacağı bildirildi.
AK Parti İlçe kongrelerini ve ardından İl Kadın Kolları kongresini tamamlayan AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı´nda, il kongresi 10 Şubat Çarşamba günü yapılacak.
AK Parti Balıkesir İl Kongresine, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´da video konferans yoluyla katılacak.
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı 7. Olağan Kongre heyecanının yaşandığı bugünlerde İl Başkanı Ekrem Başaran yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kongre süreci ile ilgili en önemli talimatlarından biri olan halkın sesine kulak verilmesi, hissiyatlarının dinlenmesi ile bir ekip oluşturulması düsturuna uyacaklarına açıklamasında yer veren İl Başkanı Başaran ?19 yıllık tecrübemizi yansıtacağımız, 19 yıl boyunca AK Partimize emek vermiş, gayret etmiş arkadaşlarımızı bu çatının altında, siyasal yapım sürecinin içinde tutacağımız aynı zamanda kadın ve gençlerimize daha fazla alan açacağımız bir süreç yürüteceğiz. Partimizi 2023 seçimlerine taşıyacak kadroların hassas, ince ve geniş bir istişareyle oluşturulması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yine 2023 seçimlerine hazırlanırken gelen yeni seçmenin beklentilerinden, değişen beklentilere her alanda milletin sesine kulak vereceğimiz bir ekip oluşturacağız.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli