Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti Erdek Teşkilatı Ankara´ya çıkarma yaptı

AK Parti Erdek Teşkilatı Ankara´ya çıkarma yaptı

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, partisinin TBMM´de gerçekleşen Grup Toplantısına Teşkilat Mensupları ile birlikte katıldı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, partisinin TBMM´de gerçekleşen Grup Toplantısına Teşkilat Mensupları ile birlikte katıldı.
Sever ve beraberindeki Erdek heyeti, AK Parti Genel Merkezi ile AK Parti Balıkesir Milletvekillerine de ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberindeki heyetle Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun, dün yapılan Grup Toplantısı´na katılarak, Başbakan Davutoğlu´nun ülke gündemine ait aktardığı önemli açıklamaları dikkatle dinlediler.
Başbakanın gündeme dair önemli açıklamalarda bulunduğu Grup Toplantısı´nda Erdek heyetinin yoğun sevgi gösterilerine karşılıksız kalmayan Başbakan Davutoğlu, partiyi karıştırmak isteyenlere cevap verdi.
Grup Toplantısı sonrası Erdek AK Parti heyeti, Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu ile Kasım Bostan´ı Meclisteki makamında ziyaret ettiler.
Teşkilat Mensuplarına bir kez daha teşekkür eden milletvekilleri, Erdek´te yapılacak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunarak, her zaman kendilerini Mecliste görmek istediklerini ve kapılarının her zaman açık olduğunu dile getirdiler.
Ankara ziyareti ile ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek heyeti olarak Ankara´daki ilk duraklarının AK Parti Genel Merkezi olduğunu söylerken, burada AK Parti Genel Merkez İdare Amiri Kadir Celal Ursavaş tarafından yakın ilgi gördüklerini belirtti. 

Grup toplantısı sonrası ziyaret ettikleri Balıkesir Milletvekilleri ile Erdek ve Kapıdağ Bölgesine kazandırılması planlanan hizmetleri görüştüklerini belirten Sever, hız kesmeden devam eden parti çalışmalarının birlik ve beraberlik içerisinde hep daha ileriye doğru artarak devam edeceğini söyleyip, bu çalışmalara destek olan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in başkanlığında gerçekleşen Ankara ziyaretine, yönetim, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ile Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Y. Ceyhun Mırız katıldı. Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu