Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan

Erdek´e doğalgazı getireceğiz

Erdek Belediye Meclisinin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağanüstü toplantısında Erdek´e doğalgazın getirilmesi AK Partili ve CHP´li meclis üyelerinin oybirliğiyle onay vermesinin ardından, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan bu konuyla ilgili değerlendirmede bulundu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, basına gönderdiği yazılı açıklamada ?Mevcut doğalgaz dağıtım bölgeleri lisans kapsamı dışında kalan ülkemizin her ilçesinde olduğu gibi Erdek´te yaşayanlar da doğalgaz hizmetinden faydalanmak istemekte ve bunu her fırsatta yetkililere iletmektedir.? dedi.
Kayan, devam eden açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

?Bu talepler doğrultusunda hükümetimiz doğalgazın ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla Bakanlar Kurulu kararıyla, Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi´ni (BOTAŞ) merkez nüfusu 20 bin ve üzerindeki ilçelere doğalgaz ana boru hattının ulaştırılması için gerekli yatırımları yapmakla görevlendirmiştir. Son günlerde ilçemizde hükümetimiz tarafından verilecek olan bu hizmeti siyasi rant sağlamak amacıyla benimsemeye çalışan kurum ve kişiler halka yanlış ve eksik bilgi vermektedirler. Bu konu sadece Balıkesir ili veya sadece Erdek İlçesi ile alakalı olmayıp ülke genelinde nüfusu 20 bini geçen her ilçe ile alakalıdır. Bir belediyenin direkt olarak BOTAŞ veya ilgili başka bir kurum ile görüşerek anlaşması sonucu doğalgaz hizmetini alması söz konusu değildir. Bu hizmetin Erdek´imize ve Balıkesir´imizin diğer ilçelerine ulaşması için hükümetimiz ve özellikle AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan ile birlikte AK Parti Erdek İlçe Teşkilatımız çalışmaya ve girişimlerde bulunmaya devam edecektir.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli