Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kayan:

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kayan:

"Erdek´in kaderi ve vizyonu doğalgazın gelmesiyle değişecek"

Erdek halkının uzun yıllardır beklediği müjdeli haber dün geldi.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdürü´nün imzasıyla yayınlanan açıklamada, Erdek´e 2018 yılında ilk gazın verileceği duyuruldu.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kayan, dün gündeme oturan aralarında Erdek İlçesinin de yer aldığı doğalgaz müjdesini değerlendirdi.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, doğalgazın ilçeye gelmesiyle birlikte Erdek´in kaderinin ve vizyonunun değişeceğini öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak´a verdiği talimatıyla hızlandırılan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´nın takibiyle netice alınan Erdek doğalgaz konusunu gazetemizle paylaşan Kayan "Uzun zamandır ısrarla talep ettiğimiz, Erdek´imizin ekonomik olarak büyümesine ve kalkınmasına büyük katkısı olacak aynı zamanda mevcut hava kirliliği sorununu çözecek doğalgaz hizmeti nihayet ilçemize geliyor.? dedi.

Kayan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´nın talimatıyla harekete geçen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığımız dağıtım kapsamı dışında kalan ilçelerimize bu hizmeti getirmek için çalışmalara başlamıştır. AK Parti Balıkesir Milletvekillerimiz bu süreci yakından takip etmiş ve onların da gayretleriyle bu hizmetin bölgemize ve ilçemize gelmesi sağlanmıştır. Kısmet olursa Erdek´imiz 2018 yılında doğalgaz hizmetiyle tanışmış olacaktır. İlçemizin layık olduğu konuma gelmesi için çok önemli olan bu hizmet ile tanıştığımız andan itibaren Erdek´imizin kaderi ve vizyonu değişmeye başlayacaktır. Bizler Erdek´imiz için gece gündüz çalışmaya, memleketimizin daha aydınlık yarınlara koşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimize ve güzel Erdek´imize doğalgaz hizmetimiz hayırlı ve uğurlu olsun."

 Haber Merkezi

 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli