Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Parti Bandırma Belediye Başkanı aday adayı Recep Eraydın

AK Parti Bandırma Belediye Başkanı aday adayı Recep Eraydın

?Eğer partim beni belediye başkan adayı olarak gösterir, Bandırma halkı da belediye başkanlığına uygun görürse daha fazla hizmet ve yatırım yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın?

2007-2009 yılları arasında Bandırma Belediye Başkanı olarak görev yapan Recep Eraydın, AK Parti´den Bandırma Belediye Başkanı aday adayı oldu.
Aday adaylığının ardından basının karşısına çıkan Eraydın, ?Eğer partim beni belediye başkan adayı olarak gösterir, Bandırma halkı da belediye başkanlığına uygun görürse daha fazla hizmet ve yatırım yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.? açıklamasında bulundu.
AK Parti´den Bandırma Belediye Başkanı aday adayı olan Recep Eraydın, partisinin gönül dostlarıyla Kristal Cafe´de basın toplantısı düzenledi.
Eraydın, basın toplantısında aday seçildiği takdirde bu seçimi mutlaka kazanacağını ileri sürdü.
Hizmete ve yatırıma muhtaç hale gelmiş Bandırma´yı tekrar hizmet ve yatırımlar ile buluşturmak için aday adayı olduğunu vurgulayan Eraydın, şunları aktardı: ?Bizler AK Parti olarak Bandırmalıların hizmetkarı olduk. Asla efendilik yapmadık. Tekrar Bandırmalıların hizmetkarı olmak için adayım. Bandırma´da sanayicinin ve yatırımcının önünü açarak herkese iş ve aş sağlanması için adayım. Hayatımız boyunca boğazımızdan haram lokma geçmedi devlet ile hiç iş yapmadım. Bandırma´nın malını, mülkünü, kaynağını, servetini, parasını, gelirini hiç kimseye peşkeş çektirmemek için, çaldırmamak için adayım. Bandırma Belediyesi´nin kaynaklarının doğru kullanılması gereksiz harcamaların yapılmaması için garip gurebanın yetim hakkının yenmemesi için adayım. Seçim zamanı Bandırma halkına verilen sözlerin yerine getirilmesi için adayım.?
2004-2007 yılları arasında Cemal Öztaylan´ın Belediye Başkanlığında, 2007-2009 yıllarında ise kendi başkanlığında Bandırma´yı şantiyeye çevirerek Bandırma´yı tarihinde hiç görülmediği şekilde hizmetlerle buluşturduklarına basın mensuplarıyla paylaşan Eraydın ?Eğer partim beni belediye başkanı adayı olarak gösterir, Bandırma halkı da belediye başkanlığına uygun görürse daha fazla hizmet ve yatırım yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.? diyerek konuşmasını noktaladı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli