Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kırcı: ?Terör insanlığın ortak sorunudur"

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kırcı: ?Terör insanlığın ortak sorunudur

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Türkiye´nin tarih boyunca büyüme ivmesi yakaladığı dönemlerde mutlaka çeşitli saldırılara maruz kaldığını ifade etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Türkiye´nin tarih boyunca büyüme ivmesi yakaladığı dönemlerde mutlaka çeşitli saldırılara maruz kaldığını ifade etti.
Son aylarda giderek artan terör olayları nedeniyle kamuoyuna açıklama yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı "Milletimiz, kardeşliği bozmak isteyen kesimlere hak ettiği karşılığı verecektir." dedi.
Bandırma´da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Kırcı, Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı.
Bandırma Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret eden Kırcı, gece de 17 Eylül Polis Merkezini ziyaret ederek görevi başındaki polislerle sohbet etti.
Kırcı "Teröristler ve teröre destek veren herkes bir gün Türkiye´nin karşısında diz çökecek. Bugün terör dönüp dolaşıp kendini besleyenleri vurmaya başladı. Avrupa´nın ortasında patlayan bombalar ile tüm dünya artık terörün bir insanlık sorunu ve suçu olduğunu daha çok hissetmeye başladı. Dünyanın herhangi bir yerinde patlayan bir bomba, gerçekleştirilen bir terör saldırısı tüm dünyanın sorunudur. Terörün hedefi insanlıktır ve terörle mücadele işbirliği kaçınılmazdır. Şartlar ne olursa olsun Türkiye´de yaşayan herkes teröre karşı dimdik ayakta durmaya devam edecektir." diye konuştu.
Çeşitli ev ziyaretleri ile tedavisi devam eden hastalara da geçmiş olsun dileklerini ileten Kırcı, sağlık hizmetleri konusunda önemli adımların atıldığını ve ülke insanına, dünya vatandaşlarının ulaştığı sağlık hizmetlerini verme anlayışıyla hizmet ettiklerini belirtti.
Kırcı, "AK Parti kurulduğu günden bugüne kat edilen yola şöyle bakacak olursak sağlık hizmetleri alanında göğsümüzü kabartan başarılar elde ettik. Vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinin en iyisini hak ediyor bu noktada dünya standartlarını yakalama konusunda gerekli atılımları yapamaya devam edeceğiz." dedi.
Kırcı, Nusaybin´de şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Atilla Kaya´nın Altıeylül ilçesi Kuyualan Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine katılarak şehidin ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli