Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti Balıkesir İl Danışma Kurulu toplandı

AK Parti Balıkesir İl Danışma Kurulu toplandı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı organizasyonunda, İl Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya; AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının yanı sıra AK Parti Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´da katıldı. 8

Avlu Balıkesir Konferans salonunda düzenlenen AK Parti Balıkesir İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Partili ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, eski milletvekilleri ve partililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan danışma toplantısında Divan Başkanlığına eski il başkanlarından Dinçer Orkan getirilirken, yardımcılıklarını ise Recep Akantaş, Türkan Buğra, M. Zahid Bayram, Erdinç Odabaşı yürüttü.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, teşkilat üyelerine seslenerek yaklaşan yerel seçimler öncesi, AK Parti teşkilatları, belediye başkanları ve teşkilatları işaret ederek bunlar hakkında söylenen her şeye inanmamalarını istedi.
Kendisini Balıkesir´in en mutlu insanı olarak gördüğünü söyleyen Demiraslan ?Yerel seçimler yaklaşıyor. İlk günden beri söylüyoruz 20 ilçe belediyesini alacağız ve AK Parti bayrağını dikeceğiz. Bunu samimiyetle söylüyorum. Bunu daha önce başardık. 24 Haziran´da Balıkesir´i şaha kaldırdık. 31 Mart´ta da bunu yapalım. Hiç birimizin koltuk sevdası, makam sevdası yok. Öyle olsa bu parti buralara gelemezdi. Bizim görevimiz bu davada bir tık nasıl ileriye görürüz. Daha önce yapılan hizmetleri kenarda bırakmadık onun üzerine koyduk o yüzden iktidardayız ve 17 yıldır başarılıyız. İnşallah 31 Mart´ta ben bu birlik ve beraberlikle bunun üstesinden geleceğimize, başarılı sonuç alacağımıza canı gönülden inanıyorum. Lütfen sizler de buna inanın ve lütfen özellikle dışarıda söylenenlere kulak asmayın. Hele hele konuşulanlara katkı sağlamaya lütfen kalkmayın. Bizim huzurumuzu, birlikteliğimizi, bizim zafere giden bu yolculuktaki hızımızı kimse kesmesin, kimseye bunu müsaade etmeyin.? dedi.
İl Danışma Kurulu´nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
İl Danışma Kurulu´nda; AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Buğra, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı M. Zahid Bayram, Seçim İşleri Başkanı Mustafa Çanakçı, İlçe Belediye Başkanları adına Ramazan Bahçavan da birer konuşma yaptılar.
Danışma Meclisinde konuşan Seçim İşleri Başkanı Mustafa Çanakçı, seçimlerde aday olacak isimlere başvurularını nasıl yapmaları gerektiği konusunda kapsamlı bilgiler aktardı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli