Bugün, 19 Mart 2024 Salı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı´ndan ?Yaşlılara Saygı Haftası? etkinliği

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı´ndan ?Yaşlılara Saygı Haftası? etkinliği

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla yaşlı vatandaşların gününü kutladı.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla yaşlı vatandaşların gününü kutladı.
AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, 106 yaşındaki Kadriye Özdemir´i evinde ziyaret etti.
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla parti binasında basın toplantısı düzenledi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, ordumuzun Afrin´de kazandığı zafere değinerek, Kahraman Mehmetçiklerimizi kutladı.
Afrin´de hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa dileyen Demiraslan ?Her insan beşikten mezara kadar, ömrünün her evresinde ilgiye, sevgiye, saygıya ve insanca yaşama hakkına sahiptir. İnsanımızın hepsine bu nazarla bakıyor, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın güvenliğini, refahını, huzurunu temin etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaşlılarımızın hayat standartlarını yükseltilmesine yönelik politikalar geliştirerek, projeler üretiyoruz. Tecrübe ve birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet, hiç şüphesizi genç nesillere örnek teşkil edecek. Bu düşüncelerle, Yaşlılar Haftası´nı en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyorum? diye konuştu.
?106 yaşındaki Kadriye Teyze ziyaret edildi?
Basın toplantısının ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ve yönetim kurulu üyeleri, Kurtuluş Savaşı´nı yaşamış bugün 106 yaşında olan Kadriye Özdemir´i çarşı merkezinde bulunan evinde ziyaret ederek, ellerinden öptü.
Kadriye Özdemir´e çiçek buketi ve hediye takdim eden Demiraslan, Türk Bayrağı rozeti taktı.
Kadriye Özdemir´de, Başkan Demiraslan´a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve çeşitli siyasetçiler ile çekilmiş fotolarını gösterdi. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli