Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Kadınlar Mülakata alındı

AK Kadınlar Mülakata alındı

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kollarında görev almak ve yönetim kuruluna girmek için başvuru yapan 80 kişi, parti binasında mülakata alındı.

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kollarında görev almak ve yönetim kuruluna girmek için başvuru yapan 80 kişi, parti binasında mülakata alındı.
AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan´ında hazır bulunduğu mülakat, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´nda, AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Belgin Gökçe Uygur, AK Parti Balıkesir Kadın Kolları İl Teşkilat Başkanı Şule Gülenç ile AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Zeliha Özkaya´nın katılımıyla mülakata alındı.

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan´ın da hazır bulunduğu mülakat, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´nda, AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Belgin Gökçe Uygur, AK Parti Balıkesir Kadın Kolları İl Teşkilat Başkanı Şule Gülenç ile AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Zeliha Özkaya´nın katılımıyla gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın daha geniş kitlelere ulaşmak ve teşkilatları daha da güçlendirmek için mülakat yoluyla yönetim kadrolarının oluşturacağını söylemesinin ardından, AK Parti Genel Merkezinin talimatıyla, il teşkilatlarının bağlı ilçelerde görevli kadın kolları başkanları ile bire bir görüşmelerin başlatıldığı bilgisi veren AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan, ?Birlikte çalışacağımız 15 asil, 8 yedek arkadaşımızı belirledik. 15 gün önce ben de Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından Ankara´ya davet edildim. Genel merkezde yapılan mülakat sonucunda, AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için devam kararı verildi. Dün de benimle birlikte çalışacak 23 arkadaşımız belirlendi? dedi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Kadınlar Mülakata alındı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli