Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AK Gençlerden Sarı´ya ?Başarısızlık Belgesi?

AK Gençlerden Sarı´ya ?Başarısızlık Belgesi?

Erdek Belediye Başkanı Sarı´nın 30 Mart 2014 seçim sonrası çalışmalarını değerlendiren AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, Sarı´yı başarısız ilan edip, Sarı için hazırladığı Başarısızlık Belgesi?ni basın mensuplarına gösterdi.

Erdek Belediye Başkanı Sarı´nın 30 Mart 2014 seçim sonrası çalışmalarını değerlendiren AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, Sarı´yı başarısız ilan edip, Sarı için hazırladığı Başarısızlık Belgesi?ni basın mensuplarına gösterdi.

Toplantıda, Erdek Belediyesi´nin CHP´li Başkanı Hüseyin Sarı´nın 30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrasını değerlendiren AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çapacı, Sarı´nın 1999-2009 arasındaki 10 yıllık belediye başkanlığının yanı sıra 30 Mart 2014´ten sonrası bugüne kadar yaptığı başkanlık görevine karşı da ağır eleştirilerde bulundu.

Sarı´ya seslenen Çapacı, ?Belediyecilik demek proje demektir, sorumlu olduğunuz kentle ilgili projeler ortaya koyacaksınız, üreteceksiniz. Projeleriniz CD´lerin içinde kalmayacak dışarı çıkacak halkla tanışacak. 1999-2009 arasında koskoca 10 yılda Erdek´e kattığı tek bir şey var, o da kocaman bir sıfır. ?Kazanan Erdek Olacak´ sloganı ile yola çıkan ve ilçemiz halkı tarafından belediye başkanlığı yetkisi verilen Sarı´nın aklında görüyoruz ki hiçbir şey yokmuş. Erdek Belediye Başkanı Sarı, Erdek´in kaybolan 10 yılına maalesef bir 5 yıl daha eklemiştir.? dedi. 

Erdek´in yakın tarihi mercek altına alındığında Sarı´nın ilk iktidara geldiği 1999 yılından 2009 yılına kadar Erdek´e hastane yapılıyor, yapılacak, yeri ayrıldı, yer kamulaştırıldı vs. gibi bol lafların gazete arşivlerinde olduğunu hatırlatan Çapacı, hastanenin yapılmadığını ancak 2009 yılında Erdek Belediye Başkanlığı´na seçilen AK Partili Hüseyin Aysan´ın Erdek´e yeni hastane binasını yapıyoruz dediği gibi kısa sürede hastane binasının yapıldığına dikkat çekti.

Sarı´yı eleştirmeye devam eden Çapacı, ?İlçe Belediye Başkanının Büyükşehir Belediye Başkanı ile restleşmesinden dolayı ilçemizin geldiği nokta her şeyi gözler önüne sermiyormu? Ama kimse merak etmesin, Büyükşehir Yasası gereği Erdek ve Kapıdağ Yarımadasına getirilmesi gereken ne gibi yatırımlar varsa hepsi AK Partili A. Edip Uğur Başkanımız ile AK Parti Erdek İlçe Başkanımız Murat Sever´in birlikte organizasyonuyla daha fazlası getirilecektir.? şeklinde konuştu.

Yerel yöneticiliği de tanımlayan Çapacı, ?Yerel yöneticilik, ?belirli bir sürenin sonunda yaptık, hizmete açtık´ demeyi gerektirir. Bu kavramlar CHP´li belediyelere maalesef çok uzak kavramlardır.? tenkitinde bulundu.

Basın toplantısı sonunda Sarı için hazırladıkları, ?Başarısızlık Belgesi´ ni toplantıya katılanlarla paylaşan Çapacı, Erdek´in bu 5 yılla birlikte toplam 15 yıl kaybetmesinden dolayı gençler olarak çok üzüntülü olduklarını açıkladı.
Haber : Mehmet Ertan



ışık aktaş
22.08.2015 16:41:08
sayın Sarının 1999-2009 arası AK PARTİDEN ,10 sene belediye başkanı olduğunu yazmamışsınız .----2014 de CHP nin anket yaptırmadan verdiği karar sonucu tekrar başkanlığa gelmiştir--Demekki ilçede CHP+AK PARTİ başarısı aynı. ERDEK her yönden güzel bir ilçe en iyi şekilde yönetilmeyi bekliyor

  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu