Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ailesi Marmara´da yaşayan şehidin adı parkta yaşatılacak

Ailesi Marmara´da yaşayan şehidin adı parkta yaşatılacak

Aslen Düzce İli Yığılca İlçesine kayıtlı, ailesi Marmara Adasında yaşayan şehit Jandarma Er Erkan Özdemir´in adı Yığılca İlçesinde hazırlanacak bir parkta yaşatılacak.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Hakkari Şemdilli İlçesinde PKK´lı teröristlerle bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Jandarma Er Erkan Özdemir´in ailesini Yığılca İlçesine giderek ziyaret etti.
Başkan Aksoy, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve beraberindeki heyetle Özdemir´in ilçeye bağlı Aydınyayla Köyündeki babası Şenol ve annesi Havvagül Özdemir´e taziyede bulundu.
Bir süre şehidin ailesi ile konuşan Aksoy, şehit Erkan Özdemir adını yaşatmak için Yığılca ilçesinde birlikte bir takım çalışmalar yapmak istediğini söyledi.
Marmara Belediyesi olarak Yığılca Belediyesi ile ortak çalışma yürüteceklerini belirten Aksoy, "Şehit kardeşimizin adını yaşatmak için ilçede bir park yapmak istiyoruz. Bunun için Yığılca Belediye Başkanımız ile görüştük birlikte hareket edeceğiz. Ülkemizin başı sağolsun." dedi.

Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli