Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ahmet Uysal delege adaylığını açıkladı

Ahmet Uysal delege adaylığını açıkladı

Erdek'te 25 Aralık Pazar günü Ziraat Odası Delege Seçimleri gerçekleşecek.

Erdek'te çocukluk yıllarından itibaren yarım asırdır çiftçilik yapan Ahmet Uysal gazetemizi ziyaret ederek Erdek Ziraat Odası’nın Yalı Mahallesi’nden delege adayı olduğunu söyledi. 

Seçimler 25 Aralık 2022 Pazar günü her delegenin bağlı olduğu Mahalle Muhtarlığında, muhtarların gözetiminde gerçekleşecek. Yalı Mahallesi’nden delege adayı olan Ahmet Uysal açıklamasında ziraat odalarının siyaset yeri olmadığını, çiftçinin sendikası olduğuna dikkat çekti. 

Çocukluğundan beri çiftçilik ile uğraştığını ifade eden Uysal, “35 bin nüfuslu Erdek'in büyük bir kısmı geçimini çiftçilikten sağlıyor. Şahsıma gelen talepler doğrultusunda delege adayı olmaya karar verdim. Çiftçimizin çözülmeyi bekleyen birçok sorunu var. Bu sorunları çözmek ve el birliği ile üretimi artırmak için delege adayıyım. Mahallemden delege çıktığım takdirde önümüzdeki aylarda yapılacak olan ziraat odası genel kurulunda başkan adayı olarak seçime girmeyi düşünüyorum. Bizler de ciddi sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar ile çiftçilerimizin yanında olacağız. Hiçbir siyasi partinin desteği ile bu yarışa girmediğimi belirtmek isterim. Bilinmelidir ki bu kurumlar siyaset üstüdür ve STK'ların hiç birine siyaset bulaşmamalıdır. 25 Aralık 2022 Pazar günü yapılacak delege seçimlerinde Yalı Mahallemizde Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı değerli çiftçilerimizin oylarına hizmet için talibim. Bu vesile ile saygı ve sevgiler sunuyorum.” dedi. 

Yalı Mahallesi’nde ÇKS sistemine kayıtlı 900 civarı üyenin olduğu öğrenildi. 

Haber: Tuncay Ertan 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı