Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AHMET AKIN’DAN, YÜCEL YILMAZ’A ZİYARET

AHMET AKIN’DAN, YÜCEL YILMAZ’A ZİYARET

KUVA-Yİ MİLLİYE BİRLİKTEN, KARDEŞLİKTEN DOĞAR

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti. Akın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Kuva-yi Milliye, milletin kuvveti demek. Kuvvet birlikten, kardeşlikten doğar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ı ziyaret ettim, başarılar diledim. Halkımız ne karar verirse versin, hizmetler devam edecek. Saygı hiç bitmeyecek” dedi.

CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ahmet Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ziyarette bulundu. Ahmet Akın ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı:
“Kuva-yi Milliye’nin kenti Balıkesir’de yaşıyoruz. Kuva-yi Milliye ne demek? Milletin kuvveti demek. Kuvvet birlikten doğar, kuvvet kardeşlikten doğar. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’ı adaylığım açıklandıktan sonra ilk fırsatta bugün ziyaret ettim. Kendisine kampanyası boyunca başarılar diledim. O da zerafeti ve beyefendiliği ile beni misafir etti. 31 Mart’ta halkımız ne karar verirse versin hizmetler devam edecek. Saygı hiç bitmeyecek. Çünkü hangi partiden olursak olalım, Balıkesir hepimizin kenti, hepimizin sevdası.”

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: AHMET YÜCEL YILMAZ’ ZİYARET
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı