Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ahmet Edip Uğur, Babacan´a desteğini açıkladı

Ahmet Edip Uğur, Babacan´a desteğini açıkladı

AK Parti tarafından 2017 yılında istifası istenen ve istifa ederken de ağlayarak ?FETÖ bağlantımız yok. Ailenize, evinize kadar ulaşan baskılar

AK Parti tarafından 2017 yılında istifası istenen ve istifa ederken de ağlayarak ?FETÖ bağlantımız yok. Ailenize, evinize kadar ulaşan baskılar, tehdide varan müdahaleler var? açıklaması yapan eski AK Parti eski Genel Başkan Yardımcılarından ve Balıkesir eski Milletvekili aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ali Babacan´a desteğini açıkladı.
Yeni Parti kurma hazırlığı yapan Ali Babacan´a destek vereceği yönünde açıklama yapan Ahmet Edip Uğur, ?Nereden nereye geldi, başarılı belediye başkanlarını anti demokratik bir şekilde hukuksuz istifa ettirdi, ne oldu, İstanbul´u, Ankara´yı kaybetti. Ben de Babacan´ı takdir ediyorum. Ülkenin yeni bir oluşuma ihtiyacı var? dedi. Yeni parti için hazırlıklarını sürdüren Ali Babacan´ı desteklediğini belirten Ahmet Edip Uğur, ?Ülkenin yeni bir oluşuma ihtiyacı var? dedi.
AK Parti´yi eleştiren Uğur, ?Yola çıktıklarını bıraktılar diyorlar ya yola çıktıklarını bıraktı, yolda bulduklarıyla devam ediyor o da gitmiyor? ifadesini kullandı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli