Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ahmet Demir adaylığını açıkladı

Ahmet Demir adaylığını açıkladı

Yaklaşık 2 ay sonra yapılacak olan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı´na adaylığını açıklayan ilk isim Foto Moda isimli işyerini çalıştıran fotoğrafçı ve kameraman Ahmet Demir oldu

Yaklaşık iki ay sonra yapılacak Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı´na adaylığını açıklayan ilk isim ?Foto Moda? isimli işyerini çalıştıran fotoğrafçı ve kameraman Ahmet Demir oldu.

Gazetemizi ziyaret eden Ahmet Demir, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı´na aday olduğunu açıkladı.

1979 yılından beri Erdek´te Foto Moda´nın işletmeciliğini yürüten Ahmet Demir, Erdek´te 38 yıldan bu yana esnaflık yaptığını belirterek, 2018 Şubat ayında yapılacak Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı seçiminde aday olacağını belirtti.

Demir, göreve neden talip olduğunu da şöyle anlattı:

 ?38 yıllık esnaflık hayatımda esnafımızın sıkıntılarını yakından öğrenme fırsatım oldu. Esnafımızın dertleri ve sıkıntıları çok. İki dönemden bu yana Oda yönetiminde görev yapıyorum. Bu süre içinde çok önemli bilgiler ve deneyimler edindim. Eğer bu göreve seçilir ve yönetime gelirsek, tam bir ekip çalışması gerçekleştirerek, esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Hem kendime, hem de ekibime güveniyorum.?

1968 doğumlu, evli ve iki çocuk babası Ahmet Demir, iki dönemden beri Fatih Cambaz´ın yönetim kurulunda görev yürütüyor. 

Haber: Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli