Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Agrigentospor Kralın Cennetinde enerji depoluyor

Agrigentospor Kralın Cennetinde enerji depoluyor

Geçtiğimiz yıl Erdek etabı şampiyonu, Türkiye şampiyonası için gittiği Antalyada, 3.olan Agrigentospor bu sezon hedef büyüttü.

Geçtiğimiz yıl Erdek etabı şampiyonu, Türkiye şampiyonası için gittiği Antalya`da, 3.olan Agrigentospor bu sezon hedef büyüttü.
TFF tarafından Erdek`te düzenlenecek plaj futbolu turnuvasında mücadele edecek Agrigento Plaj Futbol takımı "Kralın Cenneti" isimli çiftlikte kampa girdiler.
2013 TFF Plaj Futbol Turnuvasında hedef büyüten Agrigentospor Türkiye Şampiyonluğuna göz koydu.
28 Haziran Cuma günü başlayacak TFF Plaj Futbolu Erdek etabında Başarlı olabilmek için kondisyon ağırlıklı antremanları sıklaştıran geçen yılın Şampiyonu Agrigentospor, Türkiye Kupasını Erdek`e getirmek için sabırsızlanıyor.
Sportif Direktör Tarık Anık, TFF  plaj futbolu turnuvası görevlisi Soner Çete gözetiminde, Antrenör  Abtullah Engin nezaretinde Kral`ın cennetinde kampa giren siyah beyazlı ekip sadece Erdek etabı şampiyonluğu ile yetinmeyip bu yıl Türkiye Şampiyonluğunu da kazanarak Erdek`in ismini plaj futbolunda en üst noktaya taşıma sözü verdiler.
Futbol dünyasının yakından tanıdığı, Galatasaray ve Kartalspor`da görev üstlenmiş teknik adam Abtullah Engin bu sezon ki Agrigentospor iskeletini oluştururken bir hayli zorlandığını belirtiyor.
Teknik adamı Abdullah Engin; Sultangazispor`dan Burak Şahin, Elazığspor`dan Emin Gül, İskenderunspor`dan eski İBŞ`li Can Morgül, Tuzlaspor`dan Uğur Çolak, Halide Edip Adıvarspor`dan Özay Özütok ve Alper Okutan, Ortaköyspor`dan Gökay Bozkurt, Erdekspor`dan Onur Batur ve Ocaklarspor`dan Mehmet Acar (Şifo) ile şekillendirdiği ekibi Oktay Karadağ ve Yaşar Ceyhun Mırız gibi iki kalecisine, Komando tatbikatlarını aratmayacak kondisyon yüklemesi yaptırıyor.
Erdek Tek Zeytin Mevkiinde bulunan Kralın Cenneti isimli çiftlikte özel olarak hazırlanan kum pistte çalışmalarını sürdüren sporcular turnuvanın başlayacağı güne kadar eğitimlerine devam edecek.
TFF Plaj Futbol turnuvasının Erdek etabında şampiyon olacaklarını vurgulayan Agrigento takımı oyuncuları, asıl hedefin Antalya`da düzenlenecek Türkiye şampiyonunu belirleyecek final maçları olduğunun altını çizerken yapılan kamp çalışmasının Türkiye Şampiyonluğuna endeksli olduğunu açıkladılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli