Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Afyonkarahisar TSO Başkanından Özlem Sarı´ya övgü dolu sözler

Afyonkarahisar TSO Başkanından Özlem Sarı´ya övgü dolu sözler

Afyonkarahisar İlinde 4-5 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenen ?Coğrafi İşaretlerde Afyonkarahisar Buluşması? isimli panelde konuşan

Afyonkarahisar İlinde 4-5 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenen ?Coğrafi İşaretlerde Afyonkarahisar Buluşması? isimli panelde konuşan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Kapıdağ Yarımadası´nda yetişen mor soğana coğrafi işaret alınmasının ardından bu ürünü ekonomik katkıya dönüştürmesiyle bilinen Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı´ya övgü dolu ifadeler kullandı.
?Coğrafi İşaretlerde Afyonkarahisar Buluşması? 5 oturum ve 1 panelle gerçekleştirildi.
Panelde konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Coğrafi İşaret´in ekonomik katma değer sağlaması gerektiğinin önemine değindi.
Bir Coğrafi İşareti alıp rafa koymanın bir şey ifade etmediğine dikkat çeken ATSO Başkanı Serteser, bunu ekonomik katkıya dönüştürülmesinin gerektiğinin altını çizdi.
Kapıdağ Mor Soğanına coğrafi işaret alınmasını takiben bu ürünü Metro Marketler zincirinin raflarında yerini almasına sağlayan Erdek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı olduğunu işaret eden ATSO Başkanı Serteser, Özlem Sarı´nın bu işi iyi bir şekilde yerine getirdiğini açıkladı.
Panelde, Erdek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı´da; Kapıdağ Mor Soğanı (Menşe adı) Değer Zinciri Yönetişimi: Bir Kadın Kooperatifi Başarı Öyküsü ile Bereketli Eller Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Pazarlama konularında konuşma yaptı.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı