Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Afetten etkilenen yerlerde onarım çalışmaları sürüyor

Afetten etkilenen yerlerde onarım çalışmaları sürüyor

Erdek Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçedeki gıda işletmecileri ve toptan ticaret yapan gıda işletmeleri sahip ve temsilcileri için bir bilgilendirme semineri düzenledi.

Erdek Kaymakam Ekrem Çalık, doğal afetten etkilenen kırsal mahallelerimizden Doğanlar ve İlhan mahallelerimizde meydana gelen zararların tespit ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden yerinde bilgi aldı.
Mahallelerde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Ekrem Çalık, ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde yapılan yardımlar devam edecek, afette ağır zarar gören vatandaşlarımız için ödenek talep edildi bu ödenek onaylanması durumunda mağdur vatandaşlarımıza dağıtılacak.? şeklinde yaptığı bilgilendirme ile mahalle sakinlerine moral verdi.
Kaymakam Çalık´ın, Doğanlar Mahallesi ziyareti esnasında tebessümlere sebep olan bir olay yaşandı.
Mahalle sakinlerinden olan ve kendisine temin edilen jandarma kıyafeti ile dolaşarak trafik kontrolü yapan down sendromlu Kadir Coşkun Kaymakamlık makam şoförünün de evraklarını kontrol etmeyi ihmal itmedi.
Kaymakam Ekrem Çalık´ı asker selamı ile karşılayan Kadir Coşkun, evrak kontrolünden sonra bir süre Kaymakam Ekrem Çalık ile sohbet ederek hatıra resmi çektirirken, Çalık´da kendisine hayırlı görevler dileğinde bulundu.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli