Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Adnan Baykuş adaylığını açıkladı

Adnan Baykuş adaylığını açıkladı

İşadamı Adnan Baykuş, Erdek Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını açıkladı. Açıklamasında, Erdeke hizmet için adayım diyen Baykuş E

İşadamı Adnan Baykuş, Erdek Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkanlığı`na adaylığını açıkladı.
Açıklamasında, "Erdek`e hizmet için adayım" diyen Baykuş "Erdek hepimizin, ben değil, biz olmak, hep beraber olmak için varız. Kapılarımız herkese açık, herkesi kucaklıyoruz. Ekibimle birlikte hizmete hazırım" dedi.
19 Haziran Çarşamba günü yapılacak olan Erdek Ticaret Odası (ETO) olağan genel kurulu öncesi, Adnan Baykuş Erdek Ticaret Odasının yönetimine talip olduğunu açıkladı.
Baykuş, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, Erdek`te değişim için yola çıktıklarını dile getirip, Ticaret Odalarının ekonomik ve sosyal hayat için önemli olduğunu vurguladı.
Ticaret odalarının, kalkınmaya, gelişmeye, değişmeye, dönüşmeye emek veren, istihdam sağlayan büyük bir camiayı temsil ettiğini işaret eden Baykuş, Ticaret Odası üyelerine seslenip, "Dinamik kadrolara bir fırsat tanıyıp ilçemizin geleceğine şanslı bir kapı açalım. Toplumun bütün kesimlerine kucak açıp, ticaret odamızı statüko anlayışından hep beraber kurtaralım" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli