Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Adını taşıyan camide Mevlit´i okundu

Adını taşıyan camide Mevlit´i okundu

Mırız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Mırız, ölümünün 7. gününde dualarla anıldı.

Mırız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Mırız, ölümünün 7. gününde dualarla anıldı.

Geçtiğimiz hafta vefat eden hayırsever işadamı Hacı Osman Mırız´ın vefatının 7. günü münasebetiyle mevlit okutuldu.

Merhum hayırsever işadamı tarafından yapılan ve kendi ismini taşıyan Hacı Osman Mırız Camii´nde okutulan Mevlit programında, Osman Mırız´ın oğlu Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız taziyeleri kabul etti.

Dün öğle namazına müteakip merhum Hacı Osman Mırız´ın ruhuna okutulan Mevlit´e, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Erdek ve çevre ilçelerden siyaset, bürokrat, iş dünyası ile spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Kur an-ı Kerim okunarak, duaların edildiği Mevlide katılanlara lokma, irmik tatlısı, gül suyu ve şeker ikramında bulunulup Yasin-i Şerif dağıtıldı.

Mevlit programının sonunda merhum Hacı Osman Mırız´ın oğlu Yaşar Ceyhun Mırız, babasının İstanbul´da bulunan evinde akşam namazına müteakiben okutulacak mevlide katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Erdek aşığı hayırsever işadamı merhum Hacı Osman Mırız´ın vefatının 7. günü münasebetiyle ilçemizin dışında da İstanbul başta olmak üzere Antalya ve İzmir´de de mevlit okutuldu. Osman Mırız´a ait İstanbul´da bulunan evinde okutulan mevlit´te, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi İsmail Coşar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii İmam Hatibi Mehmet Bilir, 2010 Dünya Kuran­ı Kerim Okuma Birincisi Ali Tel ve 2014 Dünya Kur´an­ı Kerim Okuma Birincisi Alpcan Çelik görev yaptılar.

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli