Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ADDden Cumhuriyet Balosu

ADDden Cumhuriyet Balosu

Atatürkçü Düşünce Derneği Cumhuriyetin 87. yıldönümü kutlamalarına düzenlediği baloyla destek verdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Cumhuriyet`in 87. yıldönümü kutlamalarına düzenlediği baloyla destek verdi. Cumhuriyetimizin 87 yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ADD Erdek İlçe Başkanlığı tarafından Erdek Kafkas Motel`de Cumhuriyet Balosu düzenlendi.
 
Yoğun kalabalığın yaşandığı baloda tüm misafirler gönüllerince eğlendi. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak ile ilçemizde faaliyet gösteren siyasi partilerin temsilcileri, esnaf odaları ve vatandaşların katılımı ile kutlanan gecede konuşan ADD Erdek İlçe Başkanı Sedat Önder; "Cumhuriyetimizin 87.yılını kutladığımız bu gün, tanık olduğumuz böylesi bir katılım ve coşkuyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ümüzün bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizin ebediyete kadar yaşatılacağına inancım tamdır.
Bu gece için emeği geçen arkadaşlarıma ve gecemize katılan tüm misafirlerimize içtenlikle teşekkürlerimi sunuyor iyi eğlenceler diliyorum." dedi.
Gece boyunca çeşitli oyunların oynandığı, dans ve folklor gösterilerinin yapıldığı balo gecenin ilerleyen saatlerine kadar çoşkuyla devam etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli