Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ADD Şube Başkanı Sedat Önder: El ele vererek, Erdeki ekonomik yönden geliştirmeliyiz

ADD Şube Başkanı Sedat Önder: El ele vererek, Erdeki ekonomik yönden geliştirmeliyiz

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Erdek Şube Başkanı Sedat Önder, Erdekimizi, ekonomik yönden geliştirmek için el ele vermek zorundayız. Erdek, bunu hak ediyor dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Erdek Şube Başkanı Sedat Önder, "Erdek`imizi, ekonomik yönden geliştirmek için el ele vermek zorundayız. Erdek, bunu hak ediyor" dedi.
Erdek`te kısır siyasi çekişmelere artık son verilmesinin zamanının geldiğini vurgulayan Önder, şu değerlendirmede bulundu:
"Erdek, ülkemizin en güzel ve yaşanacak kentleri arasında yer alıyor. İlçemizi, ekonomik açıdan belli bir yere getirmek, bu kentte yaşayan herkesin görevidir. 
Bunu gerçekleştirmenin yolu ise sevgi ve hoşgörü duyguları içinde kenetlenmekten geçer. Türkiye`de turizmin ilk doğduğu ilçe olan Erdek`in, o yıllarda uluslararası boyutlarda olan ismini yeniden, ülke içi ve ülke dışında duyurmalıyız."
140 üyeye sahip bulunan ADD Erdek İlçe Şubesi`ne, herkesi üye olup, destek vermeye çağıran Aysan, "Kamu yararına dernekler statüsünde bulunan derneğimize yargı mensupları, öğretmenler, diğer meslek çalışanları ve tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.
Önder BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı