Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ADD Erdek Şube Başkanı Kılıç: Takdir kamuoyunundur

ADD Erdek Şube Başkanı Kılıç:  Takdir kamuoyunundur

Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi Başkanı Sakine Kılıç, ADD olarak Erdek Belediyesine yaptıkları lokal yeri tahsis talebinin, meclisin Nisan ayı toplantısı görüşmelerinde CHPli 9 meclis üyesi arasında 7 ret ile 2 çekimser oy veren üyelerden

Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi Başkanı Sakine Kılıç, "ADD olarak Erdek Belediyesi`ne yaptıkları lokal yeri tahsis talebinin, meclisin Nisan ayı toplantısı görüşmelerinde CHP`li 9 meclis üyesi arasında 7 ret ile 2 çekimser oy veren üyelerden ret oyu veren iki üye ile çekimser oy kullanan bir üyenin halen ADD`ye üye olduklarını ileri sürdü"
Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi tarafından belediyeden lokal yeri talebinin belediye meclisinde CHP`li 7 üyenin ret, 2 üyenin de çekimser oylarıyla ret edilmesi üzerine ADD Erdek Şube Başkanı Sakine Kılıç basın açıklamasında bulundu.
Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi olarak kullanılan binanın fiziki şartlarının kendilerinin etkin ve verimli çalışma yapmalarına engel olduğunu anlatan Kılıç, bu sorunun dernek üyeleri ve halk tarafından kendilerine defalarca aktarıldığını kaydetti. 
Bugün 150 üyeye sahip dernek üyelerinin gerektiğinde bir araya gelebilmelerine mevcut binanın fiziki yapısının engel olduğunu ifade eden Kılıç, "Bizlerde bu sorunu çözebilmek için yönetim kurulu olarak toplandık ardından genişletilmiş üye toplantıları düzenledik. Oy birliğiyle alınan karar doğrultusunda Belediye Başkanlığı`na, derneğimize bir yer tahsis edilmesi talebinde bulunduk" dedi.
Yaptıkları başvurunun Erdek Belediyesi tarafından uygun görülüp, belediye meclisinin Nisan 2012 ayı toplantısının gündemine alındığını işaret eden Kılıç, 4 Nisan 2012 Çarşamba günü gerçekleşen belediye meclisi toplantısında bizim talebimiz AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Partili Meclis üyeleri Yılmaz Öğrenir, Selçuk Acu, Halil Aydöner, Aycan Ener ve Melek Decan Erarslan`ın kabul oylarına karşılık, mecliste çoğunluğa sahip CHP`li 9 meclis üyesinin 7 ret, 2 çekimser oylarıyla ret edilmiştir. Ne yazık ki, ret oyu veren üyelerden ikisi ile çekimser oy kullanan bir meclis üyesi hali hazırda derneğimiz üyeleridir. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli