Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

ADD Bandırma Şubesi 20 yaşında

ADD Bandırma Şubesi 20 yaşında

Genel Merkez yöneticisi Ahmet Metin: Ulusalcılar, 2015 seçiminde mutlaka başarılı olmak zorunda”

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi, 20. kuruluş yıldönümünü kutladı. Bu amaçla Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen kokteylde ilk konuşmayı, 20 yıldan bu yana şube başkanlığı görevini sürdüren Melih Çınar yaptı. Çınar, ADD'nin ülke genelinde 25, Bandırma'da ise 20. kuruluş yıldönümünü kutladığına dikkati çekerek, Atatürk ışığına ülkemizin her zamankinden fazla ihtiyacı bulunduğunu vurguladı. Kutlamaya ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu'nu temsilen katılan İstanbul sorumlusu Ahmet Metin ise şunları söyledi:
ADD, Türkiye ve Avrupa'nın en büyük demokratik kitle örgütüdür. Genel merkez olarak yeni bir proje başlattık. Artık, ülke genelinde, F tipi yapılanmaya karşı A tipi bir yapılanmayı başlatıyoruz. Bu amaçla özellikle gençlerimize hemen hemen her alanda ağırlıklı bir eğitim programı uygulayacağız. Kemalist öğretiyi yaşama geçireceğiz. Bu eğitimi, profesyonel kadrolarla gerçekleştireceğiz. Bu arada, genel merkez olarak oluşturduğumuz tiyatro, Türk Sanat Müziği, folklor ve mandolin gruplarımızı, istenilen her kente göndereceğiz. Köylere mutlaka ulaşacağız. Ayrıca gençlerimize diksiyon, dilimizi ustaca kullanma ve siyasi doktrinler konusunda dersler verdireceğiz.”
Metin, ülke genelindeki 400 şubeleri içinde, Melih Çınar'ın başkanlığındaki Bandırma Şubesi'nin, en başarılı şubeler arasında yer aldığına işaret ederken, Çınar'ı kutladı. 2015 yılında gerçekleşecek seçimlerle ilgili düşüncesini de açıklayan Metin, Ulusalcılar, eğer bu seçimlerde de başarısız olurlarsa, ülkemiz için iç savaş tehlikesi ortaya çıkar” diye konuştu.
Haber . Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli