Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Adalar'da tecrübe zamanı!

Adalar

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’dan ada halkına doğalgaz sözü geldi.

“Adalar'da tecrübe zamanı” diyerek 3. kez aday olan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, “Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur” sözleriyle seçmenlerinden bir kez daha destek istiyor. 

Balıkesir'in mermer ve turizm sektöründe gözde ilçelerinden Marmara İlçesi’nde mevcut başkan Süleyman Aksoy, hizmetleri ile göz kamaştırıyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden belediye başkan adayı olarak gösterilen Aksoy, 7'den 70'e tüm ada halkının sevgisini ve takdirini kazanmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Balıkesir Büyükşehir olmadan önce Saraylar Beldesi’nde 2010-2014 yıllarında belediye başkanı olarak görev yapan, Balıkesir’in 2014 yılında Büyükşehir statüsüne alınmasıyla 2014 ve 2019 yıllarında yapılan seçimlerde iki kez üst üste kazanan Süleyman Aksoy, gerek Balıkesir gerekse Ankara'da yaptığı temasların ardından adalara kazandırdığı ses getiren projeleri ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimde de zaferle çıkacağı gözleniyor.

Türkiye'de ilk sıfır atık projesine imza atan Başkan Aksoy’un Marmara İlçesi’ne bağlı adalara kazandırdığı projeler arasında; Altyapı, kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı yenileme, çöp aktarma istasyonu, sahil düzenlemesi, çay bahçeleri projesi, şifalı su seyir terası, Adalar Müzesi, Halk Kütüphanesi, Hastane Binası, Spor Kompleksi, Ekinlik Adası GES projesi ile kendi elektriğini üretme, Narlı-Adalar arasında ulaşımı 1 saate düşürmek gibi daha birçok sayısız hizmet yer alıyor.

Yerel seçimlerden tecrübesiyle yeniden zaferle çıkması beklenen Başkan Aksoy, projelerin babası olan doğalgaz hizmetini önümüzdeki dönem ada halkı ile buluşturma sözü verdi. 

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Adalar' tecrübe zamanı!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı