Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ada takımlarının başarısı

Ada takımlarının başarısı

Marmara Adalar Belediyespor birinci, Avşaspor ikinci sırada

2. Amatör Lig Marmara A Grubu´nda, ikinci hafta karşılaşmaları sonunda Marmara Adalar Belediyespor´un liderliği sürüyor.
İki maçını da kazanan ada takımı, 6 puanla liderlik koltuğunda otururken, bu maçları sırasında 13 gol atarken, bir golü kalesinde gördü.
Beş takımın mücadele ettiği grupta diğer ada takımı olan Avşaspor, 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Avşaspor, oynadığı iki maçtan birini kazanıp, birinde berabere kalırken, 7 gol atıp, 6 gol yedi.
Grupta 1 puanlı Bandırma takımı Çelikspor, üçüncü sırada, puanı bulunmayan Tuzakçıspor ve Misakçaspor ise dördüncü ve beşinci sıralarda yer alıyorlar.
HAFTANIN PROGRAMI
Grupta bu hafta da üç karşılaşma oynanacak.
Pazar günü, Bandırma Sanayi sahasında Marmara Adalar Belediyespor ile Tuzakçıspor saat 12.00´de, Misakçaspor ile Çelikspor ise saat 14.00´te karşı karşıya gelecek. Avşaspor´un bu hafta maçı yok.
DİĞER GRUPTA REŞADİYESPOR LİDER
Yine 5 takımın mücadele verdiği 2. Amatör Lig B Grubu´nda ise oynadığı iki maçı da kazanan Reşadiyespor, 6 puanla lider durumda bulunuyor. Bu takımı 4 puanlı Gündoğan Çeltikspor ikinci, 1 puana sahip Gönen Üzümlüspor üçüncü sırada izliyor. Puanı bulunmayan Bostancıspor ve Göbelspor ise dördüncü ve beşinci sıraları paylaşıyor.
Grupta bu hafta pazar günü, Gönen sentetik sahasında saat 12.00´de Gündoğan Çeltikspor ile Bostancıspor, 14.00´te Gönen Üzümlüspor ile Göbelspor karşılaşacak.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: takımlarının başarısı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı