Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Acudan boşalan üyeliğe Çağlar getirildi

Acudan boşalan üyeliğe Çağlar getirildi

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili 6 meclis üyesinden biri Kemal Sabri Çağlar oldu.

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili 6 meclis üyesinden biri Kemal Sabri Çağlar oldu.
Mart 2009 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerinde AK Parti listesinden Erdek Belediye Meclisine seçilen Selçuk Acu`nun istifa etmesi sonrası boşalan üyeliğe Adalet ve Kalkınma Partisi`nin (AK Parti) 1. yedeği olan Kemal Sabri Çağlar getirildi.
Baştarafı Sahife 1`de
Erdek İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından, Erdek Belediye Başkanlığı`na gönderilen 16 Temmuz 2012 tarih ve 79 sayılı yazıda şu açıklamaya yer verildi:
"Erdek Belediyesi Meclis Üyesi Selçuk Acu`nun istifası ile yerine gelecek isim sorulmuş olup, istifa eden Selçuk Acu`nun Adalet ve Kalkınma Parsi`nden olduğu, 2977 Sayılı Mahalli İdareler ve mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi Kanunu`nun 28. maddesinin 2. fıkrası gereğince `Boşalan üyelik hangi siyasi partiye ait ise davet edilecek yedek üye de aynı siyasi partiden olur` belirtilmiş olmakla, Adalet ve Kalkınma Partisi`nin 1. yedeği olan Kemal Sabri Çağlar gelmektedir."
16 Temmuz 2012 tarihinde meclis üyeliğine getirilen K. Sabri Çağlar ilk meclis toplantısına Ağustos 2012 ayı toplantısıyla katılıp, görevine başlamış oldu.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı