Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Acıbadem Ambulansları 7 Gün 24 Saat Sağlık Taşıyor

Acıbadem Ambulansları 7 Gün 24 Saat Sağlık Taşıyor

Türkiyede Mobil Sağlıkın öncüsü olan Acıbadem Mobil Sağlık, sunduğu ambulans hizmetleri ile Türkiyenin dört bir yanında hayat kurtarmaya devam ediyor.

Türkiye`de "Mobil Sağlık"ın öncüsü olan Acıbadem Mobil Sağlık, sunduğu ambulans hizmetleri ile Türkiye`nin dört bir yanında hayat kurtarmaya devam ediyor. Hekim, paramedik ve ilk yardım sertifikalı sürücülerden oluşan, her türlü acil duruma müdahale edebilecek tıbbi donanıma sahip, 9 saate kadar yoğun bakım hizmeti verebilen ambulansları ile Acıbadem Mobil Sağlık, tüm Türkiye`de sağlığımızı korumaya devam ediyor.
Acil Sağlık ve Mobil Sağlık alanında yılların verdiği deneyim ile en üst düzeyde hizmet sunan Acıbadem Mobil Sağlık, 7 gün 24 saat hizmet veren 444 9 724 Medikal Çağrı Merkezi sayesinde, Türkiye`nin dört bir yanında tüm acil ve acil olmayan durumlarda hastaların sağlıklarını koruyor. Acıbadem Mobil Sağlık, Medikal Çağrı Merkezi`ne gelen çağrıların %75`ini ilk 5 saniyede, %96`sını ise ilk 10 saniyede karşılayabilmesi ve acil müdahale gerektiren durumlarda Acıbadem Mobil Sağlık ambulanslarının %78,4`ünün adrese 15 dakikanın altında ulaşabilmesi sayesinde, acil durumlarda en kısa sürede hastanın sağlığını kontrol altına alabilmektedir. Avrupa Birliği ülkeleri verileri ile aynı zamanlamalara sahip olan Acıbadem Mobil Sağlık ambulansları, Türkiye`nin en güvenilir ambulansları seçilmiştir. Kendi elektrik akımını kendisi üretebilen ve 9 saate kadar yoğun bakım hizmeti sağlayabilmenin yanında, Türkiye`de sadece Acıbadem Mobil Sağlık ambulanslarında atar damarlardaki kan miktarının takip edildiği monitörler ve bebekler için ayrı bir sedye kiti bulunmakta.
Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri
Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri, 2007 yılının Türkiye`nin Sağlık Sektöründeki "En Değerli Markası" seçilen Acıbadem Sağlık Grubunun, misyon, vizyon ve kalite politikaları ekseninde, hastane dışı bütünleşik mobil sağlık hizmetlerini en üst seviyede vermeyi amaç edinmiştir. Türkiye`deki Mobil Sağlık bilimindeki yeni bilgi ve uygulamalar konusunda öncülük ederken, dünyadaki mobil sağlık teknolojisindeki son gelişmeleri de yakından takip eden Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri, acil sağlık hattını arayan kişinin tüm medikal bilgileri, adres ve iletişim bilgilerine anında görüntüleyebilmekte, ambulans ve/veya sağlık ekibi gönderebilmekte.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli