Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AB sevdalılarının Papa'dan ders çıkarmasını istedi

AB sevdalılarının Papa

Saadet Partisi (SP) Bandırma İlçe Başkanlığı Basın Sözcüsü Mustafa Köse Papa'yı kınadı.

Saadet Partisi (SP) Bandırma İlçe Başkanlığı Basın Sözcüsü Mustafa Köse Papa'yı kınadı.
Saadet Partisi (SP) Bandırma İlçe Başkanlığı Sözcüsü Mustafa Köse, Papa'nın sözde soykırım iddialarına destek veren yönde yaptığı açıklamayı kınadı.
Saadet Partisi(SP) Bandırma ilçe örgütü basın sözcüsü Mustafa Köse, basına gönderdiği yazılı açıklamasında, geçen yıl Kasım ayında büyük methiyeler düzüp, kutsiyet atfettiğimiz papa Françicus'u, Yeni Cumhurbaşkanlığı sarayının ilk şeref konuğu olarak büyük iltifatlarla ağırlandığını hatırlattı.
Bu adama yapılan iltifatların, bu milletin düşüncelerini asla yansıtmadığını, hatta bu davet mektubunun İslam Alemini ve bu necip milleti ne kadar çok rencide ettiğini yine o günlerde kamuoyu ile paylaştıklarını belirten Köse, devamında şu ifadelere yer verdi: Küfür tek millettir. Siz onların dinine girmedikçe onlar sizi kabul etmezler. Siz Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin, onlar birbirinin dostlarıdır. Kim onları dost edinirse onlardandır diyen yüce Rabbimizin emirlerini bir kez daha hatırlayalım. Onun içindir ki; kinini kusan Papa, Türkler, Ermenilere soykırım yaptı diyerek, gerçek yüzünü bir kez daha göstermiştir. İnanıyorum ki Avrupa Birliği sevdalıları papanın bu konuşmasından ders çıkarmıştır. Saadet Partisi, Avrupa Birliği'ne karşı olan tek siyasi partidir.”



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false