Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Abdullah Çolak´tan değerlendirme ?24 Haziran seçimini kaybedeni belli, Bandırma ve Güney Marmara?

Abdullah Çolak´tan değerlendirme ?24 Haziran seçimini kaybedeni belli, Bandırma ve Güney Marmara?

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Balıkesir milletvekili aday adayı olup listeye alınmayan Abdullah Çolak, ?Benim listeye alınıp alınmamamdan çok daha önemlisi, Bandırma´dan hiçbir adayın, diğer partiler de dahil listelerde yer bulamamasıdır? dedi.

?Balıkesir, Bandırma´ya şöyle yapıyor, böyle yapıyor? demenin hiçbir anlamı bulunmadığına dikkati çeken Çolak, şunları söyledi:
?Demek ki biz, Bandırma ve Güney Marmara olarak Ankara´ya, genel merkezlerimize kendimizi, bu bölgelerin önemini doğru anlatamıyoruz. Bu durum partimin yanı sıra CHP, MHP, İYİ Parti dahil aynıdır. Suçu kendimizde aramalıyız. 24 Haziran seçimi için yapılacak en iyi değerlendirme, ?Bandırma yine kaybetti´ olabilir. Başka her çeşit değerlendirme gerçekçi yaklaşımdan uzaktır.?
Bandırma´nın, her türlü siyasetin üzerinde kendi dinamiklerini yıllardır harekete geçiremediğinin altını çizen Çolak, şu değerlendirmede bulundu:
?Bu durum sürdükçe Balıkesir´e kızmaya hakkımız olamaz. Artık birbirimizin ayağını kaydırma ve başarılı olmasının önünü kesmeye çalışma yanlışımızdan vazgeçmeliyiz. Bandırma ve güney Marmara olarak öncelikle birlik ve beraberliğimizi mutlaka sağlamalı, çıkarlarımızı koruma adına el ele hareket etmeyi artık başarmak zorundayız. Yoksa böyle hem şikayet eder, sonuç alamayız.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli