Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AB Gençlik Projesi öğrencilerinden Pekele ziyaret

AB Gençlik Projesi  öğrencilerinden Pekele ziyaret

Avrupa Birliği Gençlik Programları kapsamında düzenlenen Gençlik Değişimleri Projesinde yer alan 40 üniversite öğrencisi Belediye Başkanı Sedat Pekeli ziyaret etti.

Avrupa Birliği Gençlik Programları kapsamında düzenlenen Gençlik Değişimleri Projesinde yer alan 40 üniversite öğrencisi Belediye Başkanı Sedat Pekel`i ziyaret etti. 
Romanya, Yunanistan, Bulgaristan ve İtalya`dan gelen öğrencilerle program hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Pekel, projenin özüne ve içeriğine uygun çalışmaların ortaya çıkacağına inandığını söyledi. 
Pekel: "Avrupa Birliği tarafından desteklenen "Teknoloji Arkadaşım"  projesi kapsamında ülkemize ve Bandırmamıza Romanya, Yunanistan, Bulgaristan ve İtalya gibi Avrupa`nın farklı ülkelerinden gelen değerli konuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. İnanıyorum ki Ülkeler arası değişim programı çerçevesinde burada projenin özüne ve içeriğine uygun çalışmalarda bulunacak ve aynı zamanda kültürlerin karşılıklı paylaşılması noktasında çok önemli olduğuna inandığım bir çalışmayı yerine getirmiş olacaksınız" dedi. 
Konuşmasının ardından dört farklı ülkenin öğrenci temsilcileriyle Türkiye, Bandırma ve kendi ülkeleri hakkında kısa sohbetler gerçekleştiren Pekel, ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli