Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Gönen´de kadın cinayeti

Gönen´de kadın cinayeti

Gönen´de meydana gelen cinayet olayında R.B. isimli bayan komşusunun evinde bıçak darbeleri ile öldürülmüş olarak bulundu.

Gönen´de meydana gelen cinayet olayında R.B. isimli bayan komşusunun evinde bıçak darbeleri ile öldürülmüş olarak bulundu.
Gönen´de yaşanan ilginç cinayet vakası, polis ekiplerinin çözümünü bekliyor.
Bir çocuk annesi R.B. (47) komşusunun evinde cesedi çıplak olarak bulundu. Gönen´de ikamet eden bir çocuk annesi R.B. komşusunun evinde kanlar içinde bulunması ilçede infial uyandırdı. Reşadiye Mahallesinde meydana gelen olayda bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşılan kadının boğaz ve göğüs bölgesinde 20 bıçak darbesi tespit edildi. Akşam birlikte yemek yedikleri komşusu H.C´ye ait evde çırılçıplak yerde yatan cesedi gören vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ilk müdahalede R.B´nin ölmüş olduğunu tespit ettiler.
Polis Olay Yeri İnceleme ekipleri R.B´nin cesedini incelenmek üzere Gönen Devlet Hastanesi morguna kaldırırken, hunharca öldürülen bayanın cesedi daha sonra kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Cinayet ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatan Gönen Cumhuriyet Savcılığı cesedin bulunduğu konut sahibi H.C. hakkında yakalama emri çıkardı. Cinayet ile ilgili soruşturma derinleştirilirken şüpheli H.C´nin boşanma davasının sürdüğü eşinden bir çocuğu olduğu ve yalnız yaşadığı belirlendi.
Haber : Zeki Karadeniz



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false