Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

7. Gelişen Kentler Zirvesi Güre'de düzenlendi

7. Gelişen Kentler Zirvesi Güre

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl Balıkesir'de düzenlenen "7. Gelişen Kentler Zirvesi"nin Edremit Güre Mahallesi'nde ki ilk toplantısına katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl Balıkesir'de düzenlenen "7. Gelişen Kentler Zirvesi"nin Edremit Güre Mahallesi'nde ki ilk toplantısına katıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) işbirliğinde gerçekleştirilen 7. Gelişen Kentler Zirvesi toplantısı için konuklar ilk olarak Edremit'in Güre Mahallesi'nde bir araya geldi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, çok sayıda Belediye Başkanı, sektör temsilcileri katıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye'deki büyük yatırımcıları Balıkesir'de 2 gün ağırlayacağız. Onları hem Ege sahillerinde hem Marmara hem merkezinde gezdirip göstereceğiz ve onları Balıkesir'e yatırım yapmaları için davet edeceğiz.” dedi.
GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Gelişen Kentler Zirvesi”ni 2010 yılından bu yana düzenlediklerini belirterek, GYODER, olarak gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak, seslerini ulusal ve uluslararası alanlarda duyurmak ve potansiyel barındıran bu kentlere yatırım yapılmasına ön ayak olmak amacıyla Gelişen Kentler Zirve”sini düzenlediklerini söyledi. Toplantıya katılan gayrimenkul yatırım temsilcileri ve takipçileri ilk gün deniz yolu ile Edremit Körfezi'ni dolaştıktan sonra ikinci günü ise Balıkesir Balkonuk Center'de gerçekleştirilecek.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli