Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

6. kattan atlayan kadın hayatını kaybetti

6. kattan atlayan kadın  hayatını kaybetti

Balıkesirde bir binanın 6. katından atlayarak intihara kalkışan ancak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın hastanedeki tedavisi sırasında hayatını kaybetti.

Balıkesir`de bir binanın 6. katından atlayarak intihara kalkışan ancak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın hastanedeki tedavisi sırasında hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde şehir merkezindeki Hasan Baba Çarşısında meydana gelen olayda Ö.K. (23) isimli genç kadın geçirdiği bunalım sonucu alışveriş çarşısının en üst katında balkon korkuluklarına çıkarak kendini aşağı bıraktı. İntihar eden kadın şans eseri ölmedi. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği kadın ambulans ile Balıkesir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesine yatırılan Ö.K.`ın iç kanama geçirdiği, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Bacaklarının da kırıldığı belirtilen Ö.K.`ın yoğun bakımda yaklaşık 5 saat kadar devam eden yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. Ölen kadının cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. İntihar olayıyla ilgili savcılık soruşturmasının ise devam ettiği bildirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli