Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

600 imza toplanabildi

600 imza toplanabildi

Çanakkale'yi de içine alan 1/100.000 ölçekli yeni imar plan revizyonu için imza kampanyası başlatan Erdek Körfezi Dayanışma Platformunun etkinliği dün bir avuç gönüllünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Çanakkale’yi de içine alan 1/100.000 ölçekli yeni imar plan revizyonu için imza kampanyası başlatan Erdek Körfezi Dayanışma Platformunun etkinliği dün bir avuç gönüllünün katılımıyla gerçekleştirildi. Ancak beklenen ilgiyi görmedi ve gün boyunca toplanan imza sayısı ancak 600’ü bulabildi.
Erdek Cumhuriyet alanında yapılan etkinlik ile ilgili görüşlerini açıklayan Platform kurucuları; “Özverili çalışma ve bugünü kadar yaptıklarımı toplantılar ile kamuoyunu bu konuda bilgilendirmeye çalıştık. Bizlerin yapabileceği bundan öteye gitmiyor. İsterdik ki, tüm STK. Temsilcilerinin de bu imza kampanyası sırasında yanımızda olsunlar. Ancak duyarlı vatandaşlarımızdan kendi çabalarımızla ancak 600 imza toplayabildik. Bizce yeterli mi hayır, ancak görevimizi yerine getirmek, başlattığımız bu girişimi sürdürmek için de bundan sonra mahalle haline dönüşen yörelerde yaşayan insanlarımızın da ayağına kadar giderek bilgilendirmeye çalışacağız” dediler.
Haber : Sayim Alkazak



Reha Uluçay
25.12.2014 20:34:51
Evet bende yazar gibi düşünüyorum. Böyle önemli bir konuda en azından tüm turizmciler ve esnaf oraya yığılmalıydı. Duyarsızlık ve adam sendecilik kanımıza işlemiş.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı