Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

3 ayda 5 bin 500 öğrenci Çanakkaleye taşındı

3 ayda 5 bin 500 öğrenci Çanakkaleye taşındı

Balıkesir Gençlik ve Spor Bakanlığının Seyyah Bizim İller projesi kapsamında ki gezisinde bu kez bir ilk yaşandı.

Balıkesir Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın " Seyyah Bizim İller " projesi kapsamında ki gezisinde bu kez bir ilk yaşandı. 
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Özel İdare Eğitim Uygulama Okulu, Firdevs Hattatoğlu Özel Eğitim Okulu ve Sevgi Eğitim Uygulama Okulunda ki dezavantajlı öğrencileri Çanakkale Şehitliğine geziye götürdü. 
Gerçekleştirilen geziye öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve bazı aileler de katıldı. Öğrenciler şehir dışına çıkmanın heyecanını yaşarken, ilk kez gemiye binmenin tadını da farklı tepkilerle gösterdiler. Çanakkale`nin tarihi ve kültürel yerlerini gezen öğrencilerin yüzlerindeki mutlulukları ve şaşkınlıkları görülmeye değerdi. Bu uygulamanın dezavantajlı öğrenciler için müthiş bir deneyim olduğu görüşünde birleşen aileler ve öğretmenler, birkaç gün sonra engelliler haftasını kutlayacağız, bu gezi tarih bakımından da tam zamanında gerçekleştirilmiş oldu, başta İl Müdürü ve emeği geçen herkese minnet duyduklarını dile getirip teşekkür ettiler.
Gençlik Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ise, 4 Şubat`tan bu yana devam eden projede bu güne kadar yaklaşık 5.500 öğrenci Çanakkale`ye geziye götürüldüğü bildirildi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli