Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

22 genç daha Girişimcilik Sertifikalarına kavuştu

22 genç daha Girişimcilik Sertifikalarına kavuştu

Bandırmada, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda başarı gösteren 22 girişimciye sertifikaları verildi.

Bandırma`da, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda başarı gösteren 22 girişimciye sertifikaları verildi.
KOSGEB, Bandırma İşadamları Derneği (BANİAD) işbirliğinde 6-16 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda başarı gösteren  22 girişimciye sertifikaları Bandırma Ticaret Odası Salonu`nda düzenlenen törenle verildi.
Sertifika dağıtımı öncesinde konuşan KOSGEB Balıkesir Şube Müdürü Hüsamettin Çay, Bandırma`yı, İstanbul`un hareketli ve bereketli iş dünyasının bir örneği olarak gördüğüne dikkat çekti.
"Bandırma`nın KOBİ ve İşletmecilik açısından da çok önemli bir ilçe olduğuna değinen Çay, "Yeni girişimcilerimiz için Bandırma bu anlamda çok fırsat sunan, KOSGEB olarak da izlenmesi gereken bir ilçemizdir`` dedi.
Kısa adı BANİAD olan Bandırma İşadamları Derneği Başkan ve yönetimine de teşekkür eden Çay, "Böyle bir proje için bizimle işbirliği yaptılar. Kendileri bedel almadan bu eğitimi açarak siz girişimcilere fırsat verdiler. Bu sertifikayı alan girişimcilerimiz, kendi işyerlerini kurduğu takdirde 30 bin liraya kadar hibe destek alma olanağına kavuşacaklardır" diye konuştu. 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli