Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

21 yıl bir rekor

21 yıl bir rekor

Gazeteci Ahmet Akpınar, 21 yıldır aralıksız olarak İlkhaber Gazetesinin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü sürdürüyor.

Bandırma`da yayın hayatını sürdüren ve geçtiğimiz 15 Aralık`ta 21. yılını kutlayan İlkhaber Gazetesi`nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Akpınar, kırılması zor olan bir rekora imza attı ve hiç ara vermeden bu görevini 21 yıl sürdürmeyi başardı.
Aynı zamanda Türkiye Karate Federasyonu lisanslı antrenörü olan Akpınar, hakemlik görevini de sürdürüyor.  "Anadolu Spor Merkezi - Karate İhtisas Kulübü" sahibi de olan Ahmet Akpınar, bu iki ayrı daldaki görevini kesintisiz sürdürmesinin altında, inanç ve sorumluluk yattığını ifade etti.
"1974`den bugüne ferdi spor hakkında kimle görüşüp konuştuysam, babalarının;  `Dedelerimiz benim zamanımda güreş tutuyorduk.` Dediklerine şahit oldum. Oysa ki ben, bu güne kadar 11 kara kuşak karateci, 5 antrenör, 2 hakem yetişmesine yardımcı oldum.  Konuyu biraz daha irdelersek, Bandırma`dan bugüne kadar milli olmuş hakem, sporcu ve antrenör yok. Ben gençlerin yetişmesi için katkı da bulunuyorum hepsi bu kadar." şeklindeki görüşlerini dile getiren Akpınar, gerek gazetedeki görevinin ve gerekse sporcu yetiştirmekteki çalışmalarının bir özveri olduğunun altını da çizdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false