Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

20 öğrenci daha Aşçılık kervanına katıldı

20 öğrenci daha Aşçılık kervanına katıldı

Edremit Altınoluk Fernur Sözen Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinde Edremit İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Aşçılık Kursuna” katılan 20 öğrenci başarı sertifikalarını aldı.

Edremit Altınoluk Fernur Sözen Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinde Edremit İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan “Aşçılık Kursuna” katılan 20 öğrenci başarı sertifikalarını aldı.
Okulun amacının hem mesleğe, hem de üniversiteye hazırlamak ve turizm sektörünün mezunlarımıza olan talebini artırmak, üstün nitelikli ara eleman yetiştirmek olduğunu anlatan Altınoluk Fernur Sözen Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Müdürü Fikret Kurnaz, Yiyecek İçecek Hizmetleri konusunda toplum sağlığına önem verdiklerini söyledi.
Okullarında sağlıklı yaşamayı bilen öğrencilerin yetiştirilmesinin ana hedefleri olduğunu ifade eden Kurnaz, Otelcilik Meslek Lisesinde servis bölümüne ayrılan öğrencilerin aşçılık alanında da hak kaybına uğrama maları için Edremit İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından bir aşçılık kursu düzenlendiklerini söyledi.
Mezun olan birçok öğrencinin yüksekokullara girdiği ve diğerlerinin ise hemen iş bulduğu bilgisi verildi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli