Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

2020 Olimpiyatları kampı tüm hızıyla sürüyor

2020 Olimpiyatları kampı tüm hızıyla sürüyor

2020 Olimpiyatlarına hazırlık için düzenlenen kamplar tüm hızıyla devam ediyor.

2020 Olimpiyatlarına hazırlık için düzenlenen kamplar tüm hızıyla devam ediyor.
Atletizm Federasyonu’nun gele ceğin şampiyonlarını hazırlamak, atletizmde Türkiye’yi 2016 ve 2020 olimpiyatlarında temsil edecek sporcuları belirlemek amacı ile başlatılan olimpik Hazırlık Kampları çeşitli illerde devam ediyor.
Bu kampların İstanbul ayağına Erdek’ten Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile birlikte 3 sporcu katıldı.
Olimpik Hazırlık Kampını ziyaret eden Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, sporcu ve antrenörlerle toplantı düzenleyerek, açılan kampların amaçları ve çalışma düzenleri hakkında bilgiler verdi.
2016 ve 2020 Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek sporcuların şu anda kamplarda bulunan sporculardan teşkil edileceği ve bunun için sporcularımızın azimle çalışmaları gerektiği söyleyen Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, “Sporcuların her zaman yanında olduklarını ve bütün imkanları sunduklarını” söyledi.
Erdek 18 Eylül Ortaokulu’nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan, aynı zamanda da Milli Takım Antrenörlüğü yapan Niyazi Gülhan ile de sohbet eden Federasyon Başkanı Fatih Çintımar, Gülhan’dan Erdek ve sporcuları hakkında bilgi alarak Erdek’te atletizmi belli bir noktaya getirdiği için Gülhan’a teşekkür etti.
Milli Takım Antrenörü Gülhan, “Zor şartlarda mücadele ederek bir noktaya kadar geldiklerini, bu noktaya gelirken bize destek olan Kaymakamımız Mustafa Demirelli’yi, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Ceylan’ı, aileleri, sporcuların eğitimlerini gördükleri okul müdürlerini ve öğretmenlerini unutmamak gerekir. Bir bütün olunduğu sürece daha güzel başarılar kaçınılmaz olacaktır.” diye konuştu.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli