Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

2019´da okul sıkıntısı bitecek

2019´da okul sıkıntısı bitecek

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, 2017 yılını değerlendirerek Bandırma´da yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, 2017 yılını değerlendirerek Bandırma´da yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Paşakent Mahallesinde yapımı planlanan kültür merkezinin 2018 yılı yatırım planına dahil edildiğini belirten Yazar, 2019 yılında Bandırma´nın okul sorununu çözerek tekli eğitime geçeceğini belitti.
Spor salonu yapılması konusunda da çalışmaların devam ettiğine işaret eden Yazar, ?2018 yılının yatırım planında kültür merkezi var. Bunun projesi bitti. Milletvekilimiz Sema Hanım sağ olsun yakından takip ediyor. Spor salonu konusunda daha önce yer tespiti yapılmış ancak bakan bey değişince yeni bir talimat gerekiyormuş. Bununla ilgili de sağ olsun Sema Hanım görüşmeler yapmış. Bildiği kadarıyla bugünlerde ?Üniversite ile ortak bir salon yapılabilir mi?´ diye bir çalışma gerçekleşecek. Buraya bir ekip gelip bir inceleme yapacak? dedi.2019 yılında tekli eğitime geçileceğini ve Bandırma´nın okul açığının tamamen sona erdirileceğini belirten Kaymakam Yazar, ?Okullarda bir ihtiyaç kalmadı. Hızlı bir şekilde okul yapılıyor. 2 ilkokul, birer tane Anadolu lisesi ve Anadolu imam hatip lisesi. Bilim Sanat Merkezi ve bir hayırseverin desteği ile anaokulu yapılacak. Bu rakamlar bir ilçe için gayet iyi. Bilim Sanat Merkezi için birkaç alternatif var. 2019 yılı itibariyle düşündüğümüzde okul ihtiyacımız kalmıyor. Bandırma´da 2019´da tekli eğitime geçilebilir.?diyekonuştu.
Bandırma´da yaşayanların 2018 yılını kutlayan Yazar, ?2017 yılı huzurun hakim olduğu, eğitimde başarının yakalandığı bir yıl oldu. Bunların devam edeceğini düşünüyorum. Bandırma sanayi anlamında son dönemde ciddi ilgi çeken bir yer konumunda. Devletin yapacağı yatırımlarda da Bandırma´nın adının geçeceğini düşünüyorum? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 2019 okul sıkıntısı bitecek
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli