Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

2019 yılında yapılacak yerel seçim hakkında düşüncesini açıkladı

2019 yılında yapılacak yerel seçim hakkında düşüncesini açıkladı

?Halkın iradesi her şeyin üzerindedir?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, 2019 yılında yapılacak yerel seçim hakkında düşüncesini açıklarken, ?Halkın iradesi her şeyin üzerindedir? dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, geçtiğimiz kasım ayındaki Balıkesir´de yaptığı açık hava toplantısında, ?Erdek´i istiyorum?, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun, Erdek´i ziyaretinde, ?Erdek´teki seçimi kazanacağız? sözlerini değerlendiren Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
?Önümüzdeki yerel seçimde aday olacağım. Halkın iradesi her şeyin üzerindedir. Biz, aile olarak siyaseti zengin olmak için değil, halka hizmet için yaptık. Bunun karşılığında da mal varlığı olarak fakirleştik. Bu görevleri yaparken cebimizden paralar harcadık, ailemize ayıracağımız zamanı onlardan esirgedik. Bunları şikayet etmek için söylemiyorum. Siyasete girmemiz için kimse bize baskı yapmadı. İsteyerek girdik ve devam ediyoruz. Halka hizmetin mutluluğunu hiçbir şeyle değişmeyiz. Siyaseti bıraktıktan sonra eğer Erdek´e yararlı olabildiysek ve hoş bir seda bırakacaksak ne mutlu bize. 2019 yılındaki seçimde de halkımızın takdiri her şeyin üzerinde olacaktır. İsterse, aday olarak karşımıza Cumhurbaşkanımız çıksın. Biz, Erdeklilere güveniyoruz.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false