Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

2 Günde iki araç yangını

2 Günde iki araç yangını

Bandırma İlçesinde bir gün önce park ettiği yerde motor bölümünde başlayan yangın sonunda kullanılmaz hale gelen kamyonetten...

Bandırma İlçesinde bir gün önce park ettiği yerde motor bölümünde başlayan yangın sonunda kullanılmaz hale gelen kamyonetten sonra bir gün sonra Erdoğan Ceylan´a ait 10 PS 300 plakalı özel otomobil de park ettiği yerde yine motor bölümünde çıkan yangın sonunda kullanılmaz hale geldi.

Haydar Çavuş Mahallesi 40 Merdiven Sokak´ta bulunan ve tahliye edildikten sonra kaderine terk edilen Çocuk Sarayı bahçesinde saat 21.30 sıralarında park halinde bulunan 10 kadar otomobilin arasında bulunan 10 PS 300 plakalı aracın altında bulunan ağaç yapraklarının yanması sonunda alevler motor bölümüne sirayet etti. Alevlerin aracın motor bölümünde hızla yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye köpük ve su sıkarak söndürdüğü yangın sonunda aracın motoru kullanılmaz hale geldi. Aracın yandığını öğrendikten sonra gelen araç sahibi Erdoğan Ceylan ve oğlu Onur Ceylan araç motorunun adeta hurda haline geldiğini hüzünlü gözlerle izlediler. Meskûn alan ve geceleyin karanlık olan Çocuk Sarayı bahçesinde tinerci çocukların adeta meskeni haline geldiğini belirten mahalle sakinleri yangına fişek veya sigara yakan çocukların sebep olduğunu iddia ettiler. Polis araç yangını ile araştırma ve inceleme başlattı.

Haber : Erdem Özcan



Anahtar Kelimeler: Günde araç yangını
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı