Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

1 M3 Sende Al projesi hedefine ulaştı

1 M3 Sende Al projesi hedefine ulaştı

Erdek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından geçtiğimiz Mayıs 2012 tarihinde hayata geçirilen 1 Metre Küp Sen de Al yardım kampanyası sona erdi.

Erdek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından geçtiğimiz Mayıs 2012 tarihinde hayata geçirilen `1 Metre Küp Sen de Al` yardım kampanyası sona erdi. 
Erdek Anadolu Lisesinin ön cephesinde bulunan 1200 metrekare büyüklüğündeki bozuk zeminin betonla düzgün bir satha çevrilmesi için başlatılan projeyle 10 bin lira toplandı.
6 ay gibi bir sürede toplanan 10.000 lira tutarındaki bağışla çalışmalara hemen başlandı.
Erdek Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Eroğlu, okul aile birliği tarafından başlatılan yardım projesinden son derece memnun olduğunu söyledi.
Başlatılan çalışmayla, 4 gün gibi kısa bir sürede okul olarak ihtiyacımız olan düzgün bir zemine kavuşmuş olacaklarını kaydeden Eroğlu, "3 Mayıs 2012 tarihinde okul aile birliğimiz tarafından düşünülen ve bu gün gerçekleştirilmesini büyük bir memnuniyetle gördüğümüz bu anlamlı çalışmalar için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu alan üzerinde çeşitli spor çalışmaları yaparak değerlendirmek amacındayız. Okulumuza hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Erhan Göçmen 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli